Ett stort steg för att ta hand om miljön

God morgon och varmt välkomna till min blogg för ännu ett inlägg, idag är tanken att jag ska berätta för er om företaget Odéns Byggservice AB. Det är företaget som hjälpte till när vi skulle installera solceller i Krokom här hemma. Ifall du vill veta mer om dem och deras tjänster kan du läsa mer här efter att du har läst färdigt mitt inlägg.

Att installera solceller är något jag och min man varit inne på att göra under flera år nu, det har dock aldrig blivit av fram tills nu. Eftersom det är ett ganska stort steg har vi velat tänka igenom det helt och hållet, vilket har tagit väldigt lång tid. För ett par veckor sedan var det äntligen dags och då valde vi att vända oss till Odéns Byggservice AB för att få kvalitativ hjälp med våra solceller i Krokom. Några av våra vänner har gjort detsamma innan oss och fick otroligt bra hjälp av det här företaget, därför kände vi oss trygga i att få deras hjälp. All den hjälpen vi fick av dem var helt underbar, de såg till att vi hade koll på allting innan de lämnade oss. Våra solceller är idag på plats och både jag och min man är otroligt nöjda över vårt val, även vårt val av företag. Det känns som att vi har tagit ett stort steg för att ta hand om vår miljö på ett bra sätt, vilket är viktigt för oss. Så nöjd som jag är över det här har jag inte varit på länge, och det måste ju bara visa på att det är något riktigt bra. Jag kan verkligen rekommendera er att göra detsamma och om ni ska installera solceller i Krokom tycker jag definitivt att ni också borde vända er till Odéns Byggservice AB.